top of page

"-WOW! Ce fotografie frumoasa! Cu ce aparat ai făcut-o?

- Fotografia aceea e de la Dumnezeu. Vine din talentul, din harul omului, nu doar din aparat (bineînțeles, și aparatul este important pentru că ai nevoie de anumite condiții tehnice, dar asta e secundar)"

Părintele Teologos

Corina - Fost Medic, mama unui băiețel de șapte ani.

De când mă știu îmi găseam liniștea privind fotografii: cu mine mică, cu părinții mei mici, sau cu bunicii în tinerețe. 

În copilărie îmi plăcea să stau în studioul foto unde lucra mătușa Mia. O priveam fascinată cum retușa negativele cu un creion foarte bine ascuțit, apoi o urmam în camera obscură unde developa pozele. 

Și tatăl meu developa fotografii într-o cameră obscură improvizată în micuța bucătărie din primul nostru apartament.

Nu mă gândisem vreodată să fac fotografie. Dacă mă întreba cineva ce voi fi când cresc mare răspundeam Medic. Si așa a fost. Am absolvit Facultatea de Medicină din București.

În timp, viața m-a îndreptat spre fericirea de a fotografia momente importante din viața mea și a celor dragi. Pasiunea a luat amploare și iată-mă aici,  pentru voi.

Stilul fotografiilor pe care le realizez este unul natural, clasic, în culori reale, care nu se demodează în timp. Folosesc, cât se poate, lumina naturală, iar la nevoie blițul.

 

Vă sunt alături pentru aniversare, botez, căsătorie, petrecere sau pentru o ședință foto de familie la voi acasă sau în natură. Mă deplasez oriunde în Belgia. 

Imi puteti scrie la

corinamitrescu@gmail.com

sau

www.facebook.com/corinamitrescu

sau

https://www.corinamitrescu.com/contact

bottom of page