Corina - Fost Medic. Mama unui baietel de trei ani si jumatate. Sotia unui om bland si chipes.

In copilarie imi placea sa petrec timpul in studioul foto in care lucra matusa Mia. O priveam fascinata cum retusa negativele cu un creion foarte bine ascutit, apoi o urmam in camera obscura unde developa pozele. 

Si tatal meu crea fotografii intr-o camera obscura improvizata in minuscula bucatarie din primul nostru apartament.

Nu m-am gandit vreodata sa fac si eu asta. Daca ma intreba cineva ce voi fi cand cresc mare raspundeam Medic. Si asa a fost. Am dat la Medicina in Bucuresti.

Dar dupa ani si ani, dupa ce m-am mutat in Bruxelles, pasiunea mea pentru fotografie a luat amploare. La inceput timid, acum cu entuziasm si incredere.

Imi place sa fotografiez frumusetea din jur, sa gasesc minunea acolo unde nu este evidenta.

Vreau sa surprind in fotografii momente ce vor pune stavila timpului care se scurge uneori mult prea repede. 

Imi place sa fotografiez copii si familii, sa surprind dragostea si momentele de apropiere dintre oameni. Fotografiez iubirea de cuplu si promisiunile unui inceput de drum. Inghet in timp momentele de sarbatoare de la aniversari, botezuri sau casatorii. 

Vreau sa va ofer fotografii de calitate de care sa va bucurati pentru anii ce vor urma impreuna cu familia si urmasii vostri. 
Nu ezitati sa imi scrieti daca doriti o sedinta foto profesionista sau daca aveti nevoie de un fotograf dedicat trup si suflet pentru evenimentul dumneavoastra (petrecere de aniversare, reuniune, botez, casatorie). Mi-ar face mare placere sa va cunosc si sa va fiu alaturi.

Imi puteti scrie la

corinamitrescu@gmail.com

www.facebook.com/corinamitrescu

https://www.corinamitrescu.com/contact